keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Heloou pitkästä aikaa!
Blogin parista vietetty kesäloma alkoi jo pari viikkoa sitten vaikuttaa hirveällä halulla kirjoittaa, mutta tietokone ei ollut lähellä, joten jouduin venailemaan. Nyt ois hirvee halu postata, mutta en oikeen tiedä mistä. Tästä saattaa tulla kunnon segametasga postaus, we'll see. :D

Alkukesä oli mulla aika tositosi tylsä ja kehno, en tehnyt oikein mitään ja olin vain kotona. Säät oli kylmät ja sitärataa. Mökillä oltiin juhannus, jolloin silloinkin oli varmaan pakkasta... Käytiin siellä myös kavereiden kanssa ihan heinäkuun alussa, ja samana viikonloppuna mulla alkoikin jo työt. MANSIKOITA. Huhhuh mulla tulee jo korvista ulos mansikoita ja herneitä ja torin omalaatuisia vakioasiakkaita. Onneks loma alkoi jo viime lauantaina, joten tän kesän työt on done. Nyt viimeset kolme päivää oon nähnyt kavereita ihan mukavasti!
    Viikonloppuna meillä kävi serkut Vantaalta kylässä. Kamala huomata miten nekin kasvaa ihan kauheeta vauhtia! :D Sunnuntaina Jenna tuli meille yökyläilemään, maanantaina Lidia tuli meille yökyläilemään ja tiistaina eli eilen kävin Veeran luona tekemässä lähtöselvitykset Saksaan!!
    En voi uskoo et lauantaina on lähtö!!! Teenstreet here we come! Eikä ees paljoo jännitä... Pyörittii illalla keskustassa ja mietittiin kaikkee kivaa kuten koitettiin keksiä meille joku uusi mielenkiintoinen urheiluharrastus. :D Veera keksi jonkun ihmeen liikuntalaturijutun, mikä on ilmainen jyväskyläläisille nuorille ja siellä on kaiken maailman eri liikuntalajeja mitä voi käydä tekemässä, esim. capoiera, parkour, uinti, kuntonyrkkeily, tanssi... Haha sinne siis! Yksin se ei välttämättä ois kauheen kivaa, mut jos kaverin kanssa lähtee niin mikäjottei. :)

Edellisestä varmaan voi päätellä, että mun ura voimistelijana on ainakin tältä erää ohi. Onhan se hullun haikeeta, varsinkin kun nyt syksyllä jatkaviin Sabsuihin on menossa niin paljon entisiä salamoita ja muitakin kivoja tyyppejä. Ja vielä sekin, että treenejä on enää vain kaksi kertaa viikossa, pidennettyinä. Eli valitus siitä, että mun aika ei riittäis on aika tyhmää. Nyt vaan molemmat pidennetyt treenit ois arki-iltoina, mikä ei tee kauheen hyvää yöunille. Kouluun pitää kuitenkin aina herätä ennen kuutta.
     Syitä lopettamiseen oli kuitenkin treeniaikojen lisäksi mun penikat, jotka ei millään ota parantuakseen. Sen takia koko treenaaminen on vähän tyhmää, kun tietää, että pystyisi tekemään enemmänkin. Halusin myös lisää aikaa pianonsoitolle ja kirkolle. Viime keväänä harjoittelin pianonsoittoa maks. kymmenen minuuttia päivässä, koska seuraavaksi piti juosta jo jonnekkin. Myös kirkkojutuista oon joutunut usein luistamaan sen takia, että on ollut kisat tai reenit. Itsenäisen treenaamisen avulla voisin valita just mulle sopivat ajat harjoitella. Salikorttikin taitaa olla hakusessa tässä pikkuhiljaa, tiedä sitten miten se korvaa voimistelun tuoman liikunnan ilon... :D Sen näkee sitten!

Tänään mennään varmaan Helinälle leipomaan jotain, ja illalla ehkäpä vielä Veeran kanssa hellareille tukikohtaan eli jeejee kiva päivä tulossa ja kolme yötä Teenstreetille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti