maanantai 7. huhtikuuta 2014

:)

Heippodei!
Laiskimus löytää aikaa blogille tietenkin vain koeviikoilla, hehe.
Ekat kisat on ohi, kera kuuden voimistelijan ja nyt päästään taas kahdeksan jumpparin kuvioihin. Torstaina oli TiVoLin kisakatselmus ja viikonloppuna on jo aluekisat Vaajakoskella. On se kumma ku samaa ohjelmaa on ränkätty jo reilu kolme kuukautta ja yhä vaan jokainen kokosuoritus on ihan yhtä rankka. :D Joko kokoajan sitä oppii tekemään paremmin, TAI sitten olen vaan erittäin kehittymätön yksilö!
Seuran työntekijä otti kuvia ja lähetti näitä sitten eteenpäin meille. :)
Eilen tein reeneissä vihdoin ilman nilkkatukea, ja oli muuten jännää tehä tota ylempää tasapainoa, kun nilkka tuntui puolet ohuemmalta. :D 
     Ja sitten vielä sellainen hieno ilmoitusasia kuin että: minäpä siirryin viikonloppuna Nokia tiimistä Samsung-tiimiin! Lumia sekosi ihan täysin, akku ei ladannut ja viestiä kirjoittaessa kone kirjoitteli omiaan... Kävästiin Gigantista ostamassa mulle oma galaxy s3 mini (eli minä ostin ja iskä sponssas neljälläkympillä (: ) ja on kyl oikein muksa puhelin. Oon ihan koukuttunu mut toivotaan et tää on vaan alkuihastusta. Muuten tarviin kohta vieroitushoitoo... Mutta joo, nyt äidinkielen ihmeelliseen maailmaan ja vielä treeneihin illalla, moro!
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti