torstai 27. maaliskuuta 2014

Vapaapäivä


Tulipa näköjään pidettyä kunnon bloggaustauko. :D hehe.
Aamulla mulla oli hammaslääkäri ja sen takia en tänään jaksanut mennä kouluun ollenkaan, kun bussimatkoissa ois mennyt liikaa aikaa ja koulu loppui jo yheltä. Jäin siis kotiin, sain just tehtyä läksyt ja plaah en osaa matikkaa. Tekis melkein mieli vaihtaa lyhyeen... Mut muuten on ollut hyvä päivä, sain liimailtua strasseja pukuun, paitsi liima loppu kesken, soitettua pianoa ja tehtyä muita tekemättömiä hommia jee! Koeviikkokin hiipii jo lähemmäs vaikka vastahan tää jakso alkoi.
     Viikonloppuna ekat kisat Hyvinkäällä. Hui. Nyt on taas yks voimistelija poissa pelistä, kun neidin kuume ei meinaa laskea ei millään. :D Mun nilkka on jo toimiva, vähän vaan rasittuu helpommin kuin ennen. Kisoihin mennään nyt siis kuudella voimistelijalla, ja eilen tehtiin vielä liikaa muutoksia. Vähäsen suattaapi jännittää. 
     Tää oli nyt taas vähän tällainen vajaapostaus, mun aivot ei osaa enää kirjoittaa ollenkaan, mut ehkä tää tästä. :) Illalla matkani käy taas Urban Lightiin jajaja eipä mulla muuta. :D Nautitaan hyvistä keleistä!Terkkuja kisulta ja multa!


2 kommenttia: