perjantai 7. helmikuuta 2014

Vammanen

Koska urheilija tai edes sellaisen tapainen ei tervettä päivää näe, niin tässä on nyt pari päivää tullut linkutettua enemmän tai vähemmän vammaisesti keppien kanssa. :D Keskiviikkona oli ihan normisti reenit illalla kaheksan aikaan. Päästiin saliin tekemään ohjelmaa ja ekassa kokosuorituksessa kesken tasapainosarjan napsahti sitten nivelsiteet nilkasta. Tuntui oikein mukavalta ja valmentaja lähti kuskaamaan mua päivystykseen.
    Pitihän siitä nyt kuva ottaa ja laittaa joukkueen sivuille feispuukkiin. Surullinen ilme ja pyörätuoli how sad. Yhellä jalalla pomppiminen ei ollut niin mukavaa eikä Annakaan tainnut jaksaa mun raahaamista. :D
Istuskeltiin siellä sellaset reilu parituntia, kuvattiin jalka ja kaikkee ja sitten valkku heitti mut joskus kahdeltatoista yöllä kotiin tikkakoskelle keskustasta, eli n. 20km. :D Rispektit siitä! Sain jopa nukuttua huimat neljä tuntia ja torstai aamu olikin sitten oikein pirteä.
    Eilen ei sit mitään kummempia ollutkaan. Illalla oli kyllä Urban light vapiksella, siel oli sellanen touching heaven night ja oli kyllä ihan nimensä arvonen. :) Meni niin pitkäks ilta että nippanappa kerkesin syödä ennen kuin piti konkeloida bussiin mut muuten jättebra! Happyhappy.
    Tänään olin jos mahdollista vielä väsyneempi kun eilen... Kouluun kahdeksaks ja silmätkään ei pysynyt auki. PLUS melkein koko bussimatkan jouduin seisomaan keppini kanssa (huom. enää yks keppi, eilen oli vielä kaks, paranen nopeesti! :P) kun se auto oli ihan täynnä. Onneks hypyllä sain vallata kokonaisen sohvan koulusta jes. <3
Koulusta suoraa menin pianotunnille, en oo tainnut niistä vielä kirjottaa täällä. Aloitin siis tammikuun alussa pianotunnit mun mummon miesystävän tyttärellä. :Dd Ei siinä, onhan se kivaa, varsinkin kun huomaa, että vielä kehittyykin. Et jippijeejee vaan.
    Eipä mulla sitten muuta taas ollutkaan, nyt illan oon ollut vaan yksin kotona ja kattonut telkkaria ja levännyt lämpöviltin alla. Voisin pikkuhiljaa kuitenkin raahautua nukkumaan, huomenna pitäisi alottaa kokeisiin lukeminen... Meidän lukio on kuitenkin viisaasti jakanut koeviikon kahdelle viikolle, kun tän jakson lopussa on kaikkia näitä ihmepäiviä; penkkarit, wanhat jne. Eli enemmän lukuaikaa jyhyy! Näitä ilon päiviä!
Mutjoo nyt. Öitä!

2 kommenttia:

  1. Voi ei sun nilkka!!!! :, (((( äiti puhuki et olit bussis joutunu seisoo, se sano et ois päästäny sut samantie istuu jos se ei ois istunu siel takana ikkunanpuolella+joku siin viekus + käytävä täynnä :( ihmiset on itsekkäitä nykyään!! Hirmusesti parsnemisia <33!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! <3 kyllä siitä hei yks mies tarjos paikkaa ja kysy et oliko pahasti kipee, mut en kehannut ottaa toisen paikkaa.. aattelin et ei siihe nii paljoo sattunu :Dd eli myös omavika :)

      Poista