lauantai 25. tammikuuta 2014

Ablaze

Oikeesti. Wvuut. Torstaista lähtien oon ollu ihan innoissani. Oon vieläki. Ihan parastaaaa!! Kopsaan tähän Katan kirjottaman tekstin tosta torstain illasta. Niin se vaa taitaa olla, että sillon kun sitä vähiten odottaa niin Jumala päättää tehä jotain. :)

"Torstai: Tää päivä oli yks mun elämäni siisteimmistä päivistä! I'm serious. Ette arvaakkaan mitä kaikkee sillon tapahtu! Vieläki sydän sykkii halleluujaata! Koulussa ei nyt mitää erikoista tapahtunu, eikä kotona koulun jälkeenkään, muuta ku et tein ruuan ja kävin suihkussa..MUTTA sit ku menin kirkolle Urban Light- iltaan ni ai että Jumala teki niin siistejä juttuja!

Oli huippu ylistys, ja Timo Koiviston opetus Teemasta "Sielu puhdistuskuurilla" oli tosi hyvä. Hän puhui siitä, kuinka meijän sanoilla on merkitystä ja kuinka me voidaan hallita meijän sisällä myllääviä sanoja ja päästää ulos vain niitä, jotka tuo kunniaa Jumalalle ja tuottaa pelkkää hyvää. Kuinka me ollaan rohkaisijoita eikä lannistajia ja että uskoa täynnä olevat sanat synnyttävät elämää. Sit hän puhui siitä kuinka jokaisella ois hyvä olla sellanen positiivisrealistinen elämänasenne ja kuinka meijän olis hyvä puhua niin, että toiset haluaa kuunnella meitä ja kuunnella niin, että toiset haluavat puhua meille.(Tässä on vielä pari Raamatunkohtaa aiheesta: Sananl.18:21, 12:18, 16:24, 4:23, Galat.5:16-17, Ef.2:10 ja Jes.43:18-19).

Päätilaisuuden jälkeen mentiin Mintun ja Veeran kaa alakertaan kahville ja siellä oli pitkästä aikaa LETTUJA ni oltiin Mintun kaa ihan kikseissä siitä ja käytii parin kaverin kaa useilla santsaamis kierroksilla. heheh, oli taas tärkee tieto, mutta nam.

Siellä sitten istuskeltiin pöydässä ja juteltiin kaikesta tärkeestä ja turhasta ja tutustuttiin uusiin ihmisiin ja nautittii vaa yleisfiiliksestä. Kirkko oli muute yllättävän täynnä! Kaikki ei mahtunu syömää pöytiin:D Se oli tosi positiivinen yllätys;) Jumala kutsuu ihmisiä kokoajan seurakuntaan ja viime aikoina vapikselle on tullu yhä enemmän uusia kasvoja. SIITÄ PUHEENOLLEN, kun oltiin siellä alakerrassa lettuja syömässä ja Veera oli lähteny jo kotiin, nii mun ja Mintun pöytään tuli sellane n.25- vuotias mies lievästi päihtyneenä ja hän rupes puhumaan meille.
    Hän kertoi täysin avoimesti elämästään ja kuinka on ollut rikollinen, myynyt ja käyttänyt huumeita, ollut mukana hyvin vakavissa rikoksissa, kuulunut erilaisiin jengeihin, ollut viisi vuotta vankilassa ja semmosta. En halua kertoa tarkemmin niistä asioista mitä hän on tehnyt, sillä niitä ei yksinkertaisesti tarvitse jakaa täällä.
    Mies kertoi, että tämä oli hänen ensimmäinen kertansa seurakunnassa ja kuinka hän yllättyi siitä, että ihmiset ottivat hänet niin hyvin vastaan ja kohtelivat häntä kuin ketä tahansa tavallista ihmistä. Hän sanoi, tuntevansa olonsa todella hyväksi siellä. Pian keskustelu siirtyi hengellisiin asioihin ja me kerroimme hänelle uskosta ja hän kyseli paljon asioita. Sitten mies kysyi, miten me Mintun kanssa olemme tehneet uskonratkaisumme ja me kerroimme hänelle. Seuraavaksi hän sanoi jotain todella yllättävää.
    Hän kysyi miten voisi itse tehdä uskonratkaisun. Hän sanoi, että ei osaa rukoilla, eikä tiedä miten hänen tulisi toimia siinä tilanteessa. Sitten sanottiin hänelle, että voidaan mennä kirkkosaliin ja pyydetään siihen pari tyyppiä mukaan rukoilemaan hänen kanssaan ja hänen puolestaan. Mentiin sitten sinne ja kahden meijän seurakunnan miehen kanssa rukoiltiin siinä ja mies antoi elämänsä Jeesukselle! Hän sanoi ettei ollut itkenyt pitkään aikaan niin paljon ja kuinka hänellä oli niin hyvä olo. Siinä hetkessä kyllä ilonkyyneleet virtas meillä ja miehellä ja ai että kun oli hieno tilanne! Sitten mies meni vessaanXD ja me jäätiin Mintun kanssa saliin vaa itkemään ja halamaan toisiamme. Se oli tosi tärkee tilanne meille ja meijän sydämmet oli niin tulessa! Jumala on niin hyvä. Tän tilanteen jälkeen mies vaan halasi kaikkia seurakuntalaisia ja hänelle annettiin oma Raamattu ja hän sanoi lukevansa sitä heti herättyään seuraavana aamuna. yeah!
    Se, että Jumalan armo on niin suuri, että tämänkin miehen synnit ja teot on annettu anteeksi on huikeeta. Jumalan rakkaus on niin valtava, ettei sitä ihminen voi edes käsittää. Hän antoi oman poikansa kuolemaan ristillä, jotta saisimme jokainen syntimme anteeksi. Niin käsittämätöntä."

ajodskgölka, ei lisättävää! :D Oon vaan niin happy.


2 kommenttia:

  1. "ajodskgölka". Just oikee sana kuvailemaan yleisfiilistä tästä!;) mut oli kyllä huippua! Ens torstaita ootellessa;)♥

    VastaaPoista