keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hyberhybetys

Oon oikeesti ehkä Maailman Surkein Blogaaja! Vaikka mul ois kuinka aikaa kirjottaa ja jotai kerrottavaakin nii käytän mieluumin sen ajan vaikka makaamiseen tai syömiseen. :D Mut joo aattelin vaan tulla kertomaan, että hyvin menee. :) Nyt tässä lähiaikoina on ollut paljon kaikkia kivoja jutskia, esim. vapaaviikko reeneistä, käyntejä vapiksen lisäksi helluntaiseurakunnalla, piparitalkoot mummolassa, illanistujaiset joukkueen kanssa...
    Tänään mulla on bändikurssin kanssa kenraaliharkat kohta ja huomenna konsertti hujj! Esitettiin meidän biisit päivällä toisen bändin kanssa toisillemme ja huhhuh ne toiset saattaa pikkusen viedä. :D Meillä on ollut hirveen monet reenit silleen, että kaikki ei oo olleet paikalla, eli reenaaminenkin on ollut vähän hajanaista.. Nooh huomenna koulun eteen vaan!
    Oikeesti ääädlckclföngkf enää kolme kokonaista koulupäivää, sit koeviikko (jossa kolme päivää lomaa(; ) JA SIT LOMA! JOULU TULEE JEEJEE. Oikeesti, mulla on nyt tosi iloinen olo vaikka oon koko ajan menossa jossain, mut jotenki en jaksa enää stressata. :D Kuulkaa hommat hoituu jos on hoituakseen, jos ei, niin sit katse vaan eteenpäin! Meil on viel Jnv:n ja Tivolin joulujuhlat, mun pitää vähä säädellä Sofien esitysohjelmaa ja sit freedom myös valmentamisesta. Lopetan siis valmentamisen tämän kauden jälkeen, ei meinannu jaksaminen enää riittää. Yks tai useampi vapaapäivä lisää on ihan luksusta. :)
    Mut joo, tää oli nyt tällanen pika hypetyspostaus. Tsempataan vielä, kohta on vapaata senkin edestä! :)

2 kommenttia:

  1. Mitä onks sulla bändikurssi? :D no mut onnee kuitenki esitykseen! ;) jihuu joulu tulee jeejee!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on xD kiitoskiitos! JANIIMPÄ sulle ihan extriimijoulu! :P <3

      Poista