perjantai 29. marraskuuta 2013

kisojakisojakisoja..

Kirjotteleminen on selkeästi jäänyt taka-alalle, kun mun päivät on täyttynyt voimistelusta ja koulusta. :D Parina viime viikonloppuna on ollut kisat, tullikset Hervannassa ja välinemestikset Jyväskylässä. Molemmat oli kahden päivän kisat ja Tampereella oltiin yötä. Oli taas semijees hotelli (JA RUOKA!). =) Tulliksista ei sitten sen enempää. :D

Mestikset oli siis viime viikonloppuna ja koska kotikisat, niin harkkavuorokin oli jo perjantaina. Oli muuten ehkä tunarein päivä koskaan mulla! Ensiks menin suoraa koulusta Monnarille, kisapaikalle tekemään läksyjä. Lähin siitä sitten laittamaan hiuksia ja tajusin, että olin unohtanut mun kaikki reenikamat koululle. Kello oli jo jotain yli neljän perjantai iltapäivänä ja mietin pääsenkö enää edes koululle sisään... Onneks siellä oli sitten Steinerkoulun puolella ovet auki! Tulipahan juostua pieni ylimääräinen lenkki.
    Takaisin hallille ja kohta jo lämmittelemään. Huomasin sit, että puhelimen akku alkoi loppua. Kohta Sofie-joukkueen jojo soittaa mulle, että missä oon. Pingon sitten sinne antamaan lämppäohjeita ja tytöt lämmitteli itsenäisesti.
    Oma suoritus oli siinä kuudelta ja se olikin ainoa asia mikä meni hyvin koko päivänä. :D Kohta tulee kuulutus, että Sofien musa ei toimi. Vein sinne oman mp3-soittimen, josta se musiikki kuulosti NIIIIN pahalta ettei voi ymmärtää. Tyttöjen suoritukseenkin se tais vaikuttaa ihan kivasti.
    Päästiin lähtemään kotia kohti Minnan kyydillä ja Jennan puhelimeen soitti joku random numero. Jensku ei siihen tiettykään halunnu vastata ennen kun tajusin, et sehän on mun äiti. "Missäs te ootte, mä oon täällä Monnarin pihassa?" Noni mahtavaaaaaa unohin soittaa sille et tuun toisella kyydillä. Ja koska omasta kännystä akku oli loppu niin eipä saanut äitikään mulle soitettua wuhuu. Oon vaa niin tumpelo et huhhu!
 
Lauantain meidän kisasuokka meni aika päin mäntyjä, siellä keilat sinkoili minne sattui ja sitärataa. Sen siitä saa kun ei aamulla saanut sitä harkkasuoritusta alle. :D Finaalissa suoritus oli jo parempi lukuun ottamatta lopussa tullutta maailman oudointa rajanylitystä ja mun hyppysarjaksi muuttunutta tasapainosarjaa.
Sori Jene mut noi numerot on nii siistejä! :DDD

 
Mut nyt on kisakausi ohi! Viikon reeniloma ja sit alkaakin ihan uudet kuviot, innolla oottelen... :)
4 kommenttia:

 1. Toi oli kyllä niin epäonnen päivä sulla! :( onneks seuraava päivä oli hitusen parempi :)
  Btw edustan taas kerran x)

  VastaaPoista
 2. Yhyy haluun kisaamaan!!! Pitääks mun muka vuos oottaa että pääsen!? :( voinks kisata skypen kautta, laitatte vaa jonku ipadin sinne alueelle ja anna voi liikuttaa sitä kuvioiden mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha xD vuosi on lyhyt aika! zumbaa nyt ahkerasti nii on sitte muuvit kohillaa :Ddd

   Poista