sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Karu on kaunista

Pitkästä aikaa aattelin tulla päivittelemään tännekin jotain. Pääsyy siitä miks sitä en oo aiemmin tehny on se, että mun päivät menee aina niin samoja ratoja. Herään, kouluun, läksyt, reenit, nukkumaan, ja seuraavana päivänä taas sama. :D Tietty joka päivä tapahtuu jotain erilaista ja mun päässä ny pyörii koko ajan iha oma outo maailmansa, mikä sinänsä on ihan hauskaa. XD Vaihtelua toi myös viime viikon koeviikko, jonka takia vapaa-aikaa oli enemmän kuin tunti päivässä, ihanaa! <3 
Sanonkin aina, että en oikeastaan kato telkkaria millonkaan, mut voin kertoo et tää viikko oli poikkeus! Istuin telkkarin eessä tyyliin aina kun oli aikaa. :D Pikkuhiljaa alkaakin jo puuduttaa ja päätin siirtyy tänne koneelle kirjottaan tätä... Joo.
Musta tuntuu että oon ehkä alkanut jopa tottumaan tähän lukiorytmiin, ja oon aika happy siitä. Sen lisäksi oon myös huomannut et mun syksystressi on vähentynyt edellisistä vuosista. :D Jotenkin ei vaan enää jaksa märehtiä turhia, TIETTY niitäkin päiviä tulee joskus jolloin oikeen ärsyttää se oma ärsyyntyminen, mut paljon harvemmin kuin ennen. :) En vihaakkaan tätä vuodenaikaa enää, oon oppinu nauttimaan kuolleesta ympäristöstä ja sateentuoksusta ja viileydestä ja koiran lenkittämisestä pimeellä.. Oikeestaan voisin sanoa jopa että tykkään syksystä. :D Paitsi et flunssa tais iskee jälleen.. No PIKKUVIKOJA!
Äsken täällä kävi mun mummo ja täti juomassa kaffeet, kiva nähdä niitäkin välillä! Tänään vielä reeneihin illalla ja uuteen jaksoon valmistautumista, justjoo taidan mennä kymppiin huomenna. :o Unbelievable. 
Haha Lotta ottaa aina kunnon poseerausasennon kun kamera tulee esiin :D
 Syksyjä! :)

2 kommenttia:

 1. Rupesin yks päivä miettiin että ei vitsit ku joudun oleen ihan yksin ens vuonna koulussa että kenen kanssa meen syömään ym, mut sitte tajusin että mun rakas minttu on siellä myös! <3
  Täytyy myöntää, että vähä on ikävä tota kiireistä elämää ja erityisesti teitä ihanuuksia siellä :/
  Terkkuja sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa siel mä joo! <3 ja vai on ikävä kiireistä elämää?? mite ihmeessä:D

   Poista