maanantai 19. elokuuta 2013

Otsikko, miksei vaikka polvikko tai kyynerpäikkö?

Aattelin vihdoin tehä tän huoneeni äitillä- postauksen, joten here u are!


Ennen.. Jep, tosi huono kuva, mut muuta en muistanut ottaa. Tää löyty jostain kännykän kätköistä. :D

Ja jälkeen...Juuh, siitä tuli vähän vaaleempi.. Mut tykkään tosi paljon näin. Ennen mulla oli mm. toi musta karvainen matto, joka keräs kaikki elukoiden karvat ja teki muutenkin huoneesta tosi tunkkaisen, niin siitä oli jees päästä eroon! Ja muutenkin huone on paljon avarampi nyt. :)

Nyt viikonloppuna meillä oli Jnv:n kotisalileiri, elikkä käytännössä n. 9 tuntia treenejä kahden päivän sisään. Saatiin ihan mukavasti ohjelmaa eteenpäin, ja sen lisäks saatiin vieraileva valmentaja sinne, elikkä Iiris Rif. :) Tehtiin sen tunnilla paljon liikkuvuutta ja semmosia tekniikkajuttuja, ja tuli siisti fiilis, kun tajusin et pystyn vääntäytyy semmosiinki asentoihi, missä en ois kyl uskonu koskaa onnistuvani. :D
  Lauantaina reenien välissä kävin Jennalla muuttamassa vähän hiustyyliä.. Lähtihän näistä taas se kymmenen senttiä pois, hirveet ongelmat saada hiukset kunnolla kiinni nyt. :D Mut tykkään! En viel oo päättäny et jätänkö nää tämmösiks tasamittaisiksi vai rupeenko kerrostamaan, mut kaikki ajallaan! :)
JAU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti