tiistai 2. heinäkuuta 2013

Summer Hope -13

Nyt on koettu sitten ensimmäinen kristillinen ns. "suurtapahtuma", eli vapaakirkon kesäjuhlat! Oli kyllä ihan paras tapahtuma (tähänasti). 
   Lähdin siis torstaina bussilla Kuopioon mun tädin luokse, olin siellä yötä loppuviikon. Torstai ja perjantaipäivät vaan makasin, katoin telkkaria ja luin Raamattua, ja perjantai-iltana lähin ekaan tapahtumaan. Sieltä sitten löytyikin kavereita, kaikkia niitäkin keitä en ollu pitkiin aikoihin nähny ja semmosia joita en edes tiennyt tulevan paikalle. :D


   Lauantaina oltiinkin sitten jo koko päivä siellä tapahtuma-alueella ja keskustassa. Aamun saarna oli jo tosi hyvä ja sai miettimään paljon asioita, ja tuli hirvee tarve päästä äkkiä korjaamaan kaikki asiat, mitkä on huonosti maailmassa. XD Sen saarnan jälkeen lähettiin porukalla keskustaan "evankelioimaan", mikä sitten jäi vähän vajaaksi, eli mentiin pitsalle... :D Okei, kyllä siellä muutamat kävi kunnolla antamassa kutsuja sinne kesäjuhlille. (: Mut oli hyvää pitsaa! Päivään kuulu myös pallon potkimista (ja kauhee mustelma jalassa!), alueen kiertämistä, paljain jaloin kävelyä ja Mäkkäri.
  Sunnuntaina oli sitten se päätapahtuma, siellä oli joku Daniel Kolenda puhumassa. Se tyyppi on nähny iha hirveesti, se on tuonu miljoonia ihmisiä uskoon jossain Afrikassa(?), se on nähny parantumisia, se on nähny ihmisiä nousevan kuolleista... Hullua. Mut hullun siistiä. 8)
Tossa kokouksessa se puhu tosi hyvin ja voimakkaasti, ja ne sanat oikeen porautuivat mieleen. Mä kun oon vasta tämmöne alkeiskristitty, enkä oo nähny paljoa mitään, niin mulle toi ilta oli ihan uskomaton. Kun eteen pyydettiin kaikki, jotka haluavat antaa itsensä pois Jeesuksen tähden, ja elää täysiä hänelle, niin sinne eteen tuli ihmisiä _Paljon_. Me pidettiin toisiamme kädestä, mulla ei oo mitään hajua mitä se Kolenda puhu, mä tunsin vaan ihan käsittämätöntä rakkautta, iloa, rauhaa mikä valui mun päälle. Vasemmassa kädessä kaveri kaatuu lattialle Jumalan voimasta, kyyneleet valuu varmaan kaikilla ja huhhuh. Toi hetki oli ihan huippu, ei voi muuta sanoo. :D
   Sitten olikin jo kotimatkan aika ja ah, mulla on vieläkin semmone iiiihanan rauhallinen olo! Paitsi mun selkä on jumissa. Hehe. Mut oli barasta!

5 kommenttia:

 1. oi tuli nii hyvö fiilis ku luin tätä ja katoin noita kuvia! :D oli nii superhyper kivaa et koit ekan suurtapahtumas ;) ja niitä tulee vielä paljon lisää! esim new winessaki ehit silahtaa eiku vilahtaa XD jeejee! pitää nähä joku pv sit ku tuun saksasta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiimpää ja yc ja hope jajaja xD ja joo pitää nähä!! äh toine lähtee vaa johonki saksaa :D:D tsemppiä sinne! x)

   Poista
  2. jajajajajja kaikkeeee kivaa ja parasta ja huippua! xD nii !! hahah nii :DD sää sit ens vuonna, maybe? ;) thanks!x]

   Poista
  3. joooo varmaa riittää rahat xDD

   Poista