tiistai 30. heinäkuuta 2013

O_O

Tidittittididiii...Look what I just got!!! Jeeeee!

Mun ukulele tuli! Tykästyin niihin jo seiskalla, kun sain testiä ja soitella koulussa, mut nyt kun Helinä tilasi tuollaisen pikku vempeleen niin innostuin uudestaan. :D Aaah ihanan pieni, paljon helpompi soittaa kuin kitara, paitsi että sormilla on vaan rajallinen tila... Noh, ehkä mä opin. 

Joo sori en oo jaksanu kirjottaa, siit ei oo oikee tullu mitään ja kun en oo kuviakaan ottanut niin... :D Viime viikolla käytiin äitin ja pikkusiskon kanssa Ikeassa! Pienoinen huonemuutos myös sinne, kuvia tulee kun saan niitä otettua eli ehkä kuukauden päästä.
Reenit alkoivat myös viime viikolla, ja huhhuh sitä jumia niitten jälkeen! Penikatkin kipeenä samantien hmmm... Valmennettavien reenitkin lähtivät käyntiin, ja se kertoo SIITÄ, että loma loppuu kohta! Jaiks, hiukkasen saattaa pelottaa. Uusi koulu, uudet kujeetwha? Pois Tikkakosken mahtavanloistavasta yläkoulusta. Sitä odotellessa.

Ps. Tein eilen ranskanletin ittelleni, oli muuten ruma! Mut onnistuin. Jes

2 kommenttia:

  1. Jjee ukulele xd! Ootte helunan kaa nyt iha samiksia ^^Ja mähä sanoin et kun vaan harjottelet sitä lettiä nii ei oo waikee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! nii ollaa xD ja se loppu menee aina iha sökeröks ku pitää ottaa niit niskavilloja ja sit mul on sellaset valtavat tukut sitä hiusta käsissä :D

      Poista