tiistai 11. kesäkuuta 2013

Summer nights

Taas on kauhiasti kerenny tapahtumaan, oon ollut Lidian 15v. synttäreillä, käyny Jennan kanssa kiertämässä kirpputoreja ja mökillä siivoamassa ja ai että ku olikin ihania helteitä! Nyt sit takaisin tähän normaaliin suomen kesään = 15C lämmintä ja vesisade. Jee. Positiivisena puolena se, että rakastan ukkosta, ja sitäkin on kyllä riittänyt. :)

Eilen olinkin sitten Jennalla yötä piiiitkästä aikaa, oli tosi kivaa taas jutella kunnolla (vaikkakin se puheenaihe jotenkin aina kääntyi sinne voimisteluun ja urheiluun muutenkin... :D) ja saunoa ja iha vaa chillailla! Yöllä lähettiin yökävelylle ja kierreltiin ympäri Tikkakosken huiman valtaisaa keskustaa, käytiin mm. koskella ja K-marketin pihassa.


Joo'o, innostuttiin näköjään jumppaamaankin kylmiltään... Jenna valitti aamulla kauheita jalkajumeja. ;D Tänään olikin sitten Sofien ja Sterelloitten yhteisreenit ulkona ja oli ihan hirveen kylmä! Jouduin maalivahdiks, kun tytöt pelas lämmittelyksi jalista... Ja muistan taas miksi vihaan pallopelejä. Loppureenit myö valmentajat sitten tutistiin kentänreunalla niitten lukuisten toipilastyttöjen kanssa. :D
Mun piti tänään lähtee tekee kotireeni mut olin niin jäässä noiden reenien jälkeen ni istuin sitten koneelle enkä tästä oo noussut. Hyvää loppuiltaa vaan kaikille.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti