torstai 20. kesäkuuta 2013

Rento loma?

Enpä oo näköjään kauheesti muistanut panostaa tähän kirjottelemiseen.. :D En oo niinkää jaksanut otella kuvia muuta kuin kännykällä, enkä oo koneella bloggeria ees  jaksanut availla. Tuntuu et tää kesä menee hirveen hitaasti! En sit tiiä onko se vaan tää sää mikä jökkii pilvisen ja sateen välillä vai oonko vaan ollu niin saamaton ja laiska kaikessa. :D Joskus enmuista millon olin Helinällä yötä ja tehtiin hienoja cupcakeja näi btw.

 Kotitreenit on niin plaah ja kaverit on jossain ja valvon yksin johonki kolmeen ja pelaan Simssiä. XDD hauskaa.        
Jee koira
Jee metsä


Vaihteeks tämmönen tosirandom postaus, oon siis käyttänyt myös koiraa lenkillä.
Viimeset muutamat päivät oon autellu iskää vaihtaa meidän ikkunoita. Oon maalannu varmaa päälle sata metriä lankkua ja imuroinu hirveesti ja hengannu tosi kivoissa remppavaatteissa. <3 Mut se on ollu ihan hauskaa, kiva tunne aina kun saa jotain hyödyllistä valmiiks.(:

SWAG toi paita on oikeesti kiva, siitä sais hienon mekon...
 AINIIN sitten arvatkaa mitä ostin!!! Ostin bonsai puun, sellasen Ficus Ginsengin <3<3<3 Oon ihan rakastunut, ihan pienestä asti oon tykänny noista... Vaikka se olikin joku valmispuu eikä mikää täydellinen yksilö niin silti ah! Vaihdoin sen mullat ja ruukun ja hoidin sen ja toivon syvästi että se alkais elämään ja versomaan kunnolla. Luultavasti se kuitenkin mun hoidossa kuolee viikossa, mutta aina saa yrittää... :)Siinä ennen ja jälkeen mun hoidon. Aaa toi on ihana! Rupee vaan vähän hämmentämään kun menee googleen ja selaa sieltä niitten japanilaisten ukkeleitten täydellisiä bonsaipuita... Huhhuh ihan hullun siistejä!


Siinä teille parit bonsait, kuvat siis pummittu googlen kautta!
Joo'o musta tulee nyt kunnon viherpeukalo... Haha.

Tänään käytiin kaupoilla äitipuolen ja mummon kanssa ostelemassa verhoja, jos sitä kohta taas pääsisi sisustelemaan. :) Mut nyt oon kyllä ihan hirveen väsynyt, tänään varmaan nukun koko päivän... Pitäis taas lähtee lenkille mutta oon iha poikki, oon valvonu monena yönä niin pitkään ja heränny siihen verrattuna aika aikasin, ja ulkona on muutenkin nii huono sää äääääh eiMILLÄÄNjaksais. Huomenna pitää herätä taas aikaisin, mökkijuhannus kutsuu jee! Paljon sukulaisia ja järvi, best.
Viettäkää tekin ihana juhannus, ottakaa rauhassa ja rentoutukaa! Peace. 

2 kommenttia: