keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Eräjormat hoi!

Nyt pikapostaus eilisestä! Lähdettiin siis pienen väittelyn jälkeen Jennan kanssa Peuraniemen laavulle telttailemaan. :D Soudettiin sinne kauhean tavarakasan kanssa ja havaittiin, että paikanpäällä olikin jo aika paljon porukkaa. Siellä oli joitain nuoria koiriensa kanssa ja pari omien sanojensa mukaan "ikivanhaa tikkakoskelaista." :D Mut ei siinä kauaa mennyt kun ranta oli tyhjänä taas, oltii pystytetty teltta ja sitten tuli Helinä ja Minna käymään!


Järvi näytti hauskalta väärinpäin (:
Pelailtiin korttia ja siinä kävi joku yksinäinen kalastelijapoika paistamassa makkaraa samalla. Sit käytiin kahlailemassa ja uimassa ja kateltiin hianoo auringonlaskua. 8)


Helinä ja Minna lähti joskus ja myö mentiin Jennan kaa telttaan jutskailee syvällisiä ja ei niin syvällisiä juttuja. Yö oli mun osalta ainakin aika tuskaa, eihän siinä varmaan kun 10 000 lokkia/joutsenta/muuta siivekästä huutanu yhtä aikaa, koko yön... En muista, että oisin oikeasti nukahtanut koko yönä, mut kai mä ainakin torkuin vähä. :)
   Tänään olikin sitten vähän väsypäivä, oli kyllä ihana sää kun herättiin ja olin pirteä vielä sillon, mutta takaisin soutaminen otti jo aika koville. :D Kävin tänään myös ihan väkipakolla tekemässä kotitreenin, huhhuh, varmaan 30 astetta lämmintä... Oli aika hönä lenkki sitten loppujenlopuks, mutta tulipahan tehtyä!
   Äsken kävin Minnan kanssa vielä uimassa, ja sieltä menin iskälle sanomaan Saara-koiralle moikat. Sille kai todettiin jotain aika vakavia hermosto- ja munasarjaongelmia, eli taitaa lähteä piikille piakkoin... Kyllähän se 12-vuotias jo onkin.. Tulee ikävä :/ Huomenna kuitenkin olisi lähtö Kuopioon ja seikkailemaan, eksyn varmaan oikeasti kaikkialle mut joo! Nautitaan kesästä! :)

Hoho tajusin just, että nämä kaikki kuvat on aika edustavia, sori tytöt! :D

1 kommentti:

  1. Et sitten yhtään ihanimpia kuvia voinu laittaa xD hahhah!!
    Tuli pisto sydämmeen tosta saaran piikille menosta.. ; ( ei sen aika voi olla vielä...

    VastaaPoista