keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Erittäin sekavaa tekstiä, varoitus!

Hihhulihei ja hellät tunteet joojeejöö, kesä tulee kohta ja senhän voi lukea varmaan jokaisesta blogista joten ei siitä sen enempää!

Eilen sain uuden sängyn! Tai no veljen vanhan mut jokatapauksessa. Tähän asti mulla siis on ollut 120 senttinen parvisänky, joka nitisee ja natisee aina kun sinne kiipeää, ja hyllytkin meinasivat tippua alas. Sen alla oli pöydän sijaan sohva, mutta eipä ole enää jee. Nyt omistan melkein yhtä lailla nitisevän (kiitti pikkusisko kun pompit jouset rikki) normaalin 120 senttisen sängyn. :D
Ja ai että kun on avara huone! Ehkä vähän liiankin avara, seinät on ihan tyhjät ja valkoset vielä, mutta ei pitkään. Pitäisi nimittäin tilata vähän valokuvia niin voisin niitä sitten seinille laitella. (= Niin ja nyt mulla on kirjotuspöytäkin, vähän hauskaa olla läppärillä omassa huoneessa ilman että selkä katkeaa! :D
Voisin joskus laitella ennen/jälkeen kuvia jos jaksan?

Tänään oli viimeiset kunnon kokeet koulussa, vielä on ruotsin työnäyttö mut sitä ei lasketa. Ahhh tuntuu jo suurinpiirtein siltä että oisin lomalla. <3 Lämpötilat vaan kasvaa ja shortsikelejä  tulee ja kaikkee ihunaa oikeesti olen iloinen!!! Iskä sai vihdoinkin varattua mulle sen fyssarin ensi viikolle. Huomenna on koulussa ilmailupäivät, eli pitäisi kävellä aika paljon... Äiti saa luvan anoa reksiltä luvan et mä saisin kulkee pyörällä, muuten tippuu jalat paikoiltaan. xD Huomenna myös Varustamo jee!!
Perjantaina on Sabsujen joukkuepäättärit ja voihan itku, voin vaan kuvitella. (: Mennään eka varmaan johonkin Alban rantaan hengaamaan, emt, pelaamaan mölkkyä? Ja sitten syömään naminami. <3 Sitä ootellessa. Ensi viikolla mennään luokkaretkelle Särkänniemeen, ja sitten on kaikenmaailman ysi show'ta ja jotai muita ihme päiviä en oo iha perillä... Ja sitten loma! HUAAA!

Kohta Jenna tulee meille kattomaan jos mä osaisin auttaa sitä tän bloggerin kanssa, kun se vissiin vähän tökkii sillä... Saa nähä osaanko. :D Sitten on reenit, jee kuin siistiä, ollaan aloitettu jo testailemaan ensikauden ohjelmaa, välineenä keilat! Teema on ja musiikki on ja oon innoissani, paljon uusia vaikeusosia. ;)

Ja lopuksi vielä anteeksipyynnöt erittäin sekavasta tekstistä. Aattelin kerrankin kirjoittaa sillon kun ei oikeesti oo mitään kirjoitettavaa, tällä tavalla siinä käy. Niin anteeksi.

                   Viime kesältä, mä ja pyörä. Kyllä muuten rämisee tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti