sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Nollapisteyksi.

Uhhuh olipa taas yks tykitysviikko! Melkein joka päivä yhdet tai kahdet reenit ja pari koetta. Mut mä selvisin jes! :D
Eilen oli Sydän-Suomen aluemestikset, missä oli myös mun valmennettavat kisaamassa. Ja ai että kun ärsyttää! Meidän suoritus meni aika hyvin, parannettiin pisteitä noin kahdella MUTTA jäätiin neljänsiksi 0.1 pisteen erolla!!!! ÄÄÄÄÄÖÄÖÄ niin masentavaa! Jaetulle kakkossijallekin oli vaan 0.3 pistettä... Ja sitten viidenneksi jääneisiin oli yli pisteen ero. Plaah. Joo en tiiä tajusiko kukaan mun selitystä mut ihasama. XD

"no ei sit tullu mitalia"


Tänään shoppailin zalandolla, yhteishinta oli päälle 400e... Luultavasti pidän niistä kaikista jotain pari juttua. :D Kohta vielä reeneihin jaja huomenna on ranskan valtakunnallinen ja tiistaina semmonen ihme ranskaks puhuminen mikä kestää puoli tuntia, se videoidaan ja lähetetään opetushallitukselle!! XD Eeeeeei mä oon viis vuotta lukenut ranskaa ja mä en osaa oikeesti yhtään mitään! Alotan sen lukiossa alusta piste.

Joo'o, eipä mulla oikeen muuta asiaa ollut taaskaan, ei mun elämässä tapahdu mitään mielenkiintoista mistä vois kirjoittaa. :D Jos on ehdotuksia niin saa laittaa! (:


2 kommenttia: