torstai 7. maaliskuuta 2013

what a day...

No huhhuh mikä päivä.. Oli kyllä fiiliksiä niiin laidasta laitaan että.
Koulussa eka oli iha perusfiilis mut viimesellä tunnilla(matikka) olin jo senverra sekasi ettei mikää tarttunu päähä enkä tajunnu mistää mitää. Ärsytti iha hirveesti ja lähin siit sitte himaa kiireel, leikkelin paitani yrittäessä irrottaa sitä hemmetin kutittavaa lippulappua ja etin piilotetun pyörän. xd Mulla oli varattu kasvohoito ni lähin sitten polkemaa sinne hirveellä kiireellä ja vieläkin ärsyyntyneenä kaikesta ja tajusin et vastassa oli pari eri tyyppiä koiriensa kanssa. Katoin et okei, tos on sopiva kolo ajaa läpi, ni eiköhä se kultainennoutaja just päätä tulla siihen mun ajoradalle. Ajoin sitä päin(koskaennäköjäänosaapyöräillä) ja lensin komiasti siihen tielle. Toinen taluttajista tuli heti kysymään et onko mulla kaikki ok ja oliha mulla mut se koira mua vaan pelotti... Pyytelin siinä sitte anteeks rouvalta ja 11 vuotiaalta koiralta ja jatkoin polkemista. Toki rupesin parkumaan siinä matkalla et ei voi olla todellista miks just mä.. xd
Jooo no sit pääsin sinne kasvohoitoon ja onnistuin jopa rentoutumaan siel sen tunnin. Kun pääsin himaan niin kyllä kummasti rupes matikka luistamaa ja oloki oli paljon parempi.
 
Sitten lähin kuuen bussil varustamoo vapikselle ja HUHHUH mikä ilta! Ihan hullu meno, siel oli joku tsekkiläinen tyyppi kertomassa sen todistusta, johon liitty mm. tippuminen 50 metristä jonkun riippuliitimen kanssa. :o Sit siel oli tosihyvä saarna ja ylistys oli iha huippua ja uauaua määä en kestä! Pitkästä aikaa tää fiilis oon nii happy ja God is so awesome ja JAU!

1. Joh 4:16-18
 
Ps.Sori nyt kaikki anonyymifrendit ketkä tätä koskaan sattuu lukemaan ni tälläsestä postauksesta, koettakee kestää x)
Pps. ei mitää hajua miten noi biisit näkyy tai miltä tää näyttää muutenkaa because of puhelin mut nojaa :)
 

3 kommenttia:

 1. minttu? mä löysin sut! :D oot ruvennu kirjottaa blogia! jee nyt voin stalkata suaki!;)
  tykkään tästä kovasti! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa kata! joo rupesin pitää ja kiva ku tykkäät! stalkkeri xD <3

   Poista
  2. :DD jesjesjes
   ahahah oon stalkkeri ja mä myönnän senxDD<3

   Poista