sunnuntai 24. helmikuuta 2013

you feel like you've fallen from grace

Olin eilen iskän kaa mun kummitädin vanhempien kultahääjuhlis. Ihan hullua ajatella.. Mä oon 16 ja tunnen oloni krhmm tosi vanhaks, mut ne on ollu jo 50 vuotta naimisissa! Mut tosi jees huomata et oikeesti avioliitto voi myös kestää, eikä sen tarvii aina hajota... Tässä maailmassa tuntuu et ei olekaan mitään muita kun ero- ja uusperheitä. 
Noo siellä ne kaikki vanhemmat (about 60v -->) puhuivat siitä miten sillon ennenvanhaan kaikki oli niin paljon erilaisempaa. Sillon jos haluttiin naimisiin niin mentiin naimisiin eikä mietitty, että riittääkö varmasti varat tms. Ei niillä ollut vielä mitään ammatteja tai muutakaan, mutta suhteeseen ja kumppaniin luotettiin, ja kaikesta päätettiin selvitä. Ja niin niistä näköjään selvittiin. Musta tuntuu et sillon naimisiin mentiinkin enemmän rakkaudesta kun nykyään... Ja vaikka nykyäänkin mentäisiin naimisiin rakkaudesta, niin silti, jokainen tietää että avioero on helppo ratkaisu. Jos tulee ongelmia nii huipshaips ja paperit pöytään. Asioista ei aina edes jakseta puhua tai päästä yhteisymmärrykseen, kun on helpompikin vaihtoehto. Jos eron syy on se, että "rakkaus loppui"... Mitä? Ei rakkaus lopu. Ei se vaan lopu. Jos joskus ollaan naimisiin menty rakkaudesta, niin sillon sitä rakkautta pitää riittää. Tottakai niitä vaikeita aikoja varmasti kaikille tulee, mutta jos liitossa on rakkaus pohjalla niin mä uskon, että kaikesta voi selvitä.   

Huhhuh jooo. Tänää oli happy day, ekan kerran ehkä viikon aikana tuli taas semmone oikeesti hyvä fiilis, semmone et mun laiffil on sittenki merkitys ja en ookkaan yksin. ;D Oli reenit tos päiväl jaja saatiin uudet pukupohjat, elikkä ompelut alkaa taas kohta. Ainut vaa et ne hameet on ehkä pikkusen liian lyhyet... :D Ehkä ne saadaan jotenkin säädettyy jotenkinjotenkin. Mut HIIHTOLOMA oujea saa nukkua ihanaa, tätä mä oon oottanu! <3 Ihan perustreenit ettätuota :D

                                  Iski vasten kasvoja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti